TEMPO JEUGDTONEEL

Op VRIJDAG 5 APRIL (20.00 uur) en ZONDAG 7 APRIL (14.00 uur) presenteert Tempo Jeugdtoneel

HERRIE OP HET EILAND

Entree volwassenen: € 5,00 / Entree kinderen t/m 12 jaar: € 2,50

Locatie: Het Wapen van Wesepe

Op 8 en 10 februari - uitvoering 'De Schat van Golden Annegie'

Komt allen op vrijdag 8 februari (aanvang 20.00 uur) en zondag 10 februari (aanvang 14.00 uur) naar de uitvoering van het toneelstuk 'De Schat van Golden Annegie' die opgevoerd wordt bij Het Wapen van Wesepe. De entree is € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar,

Zo’n 50 jaar na de Tweede Wereldoorlog komt de gemeente met een nieuw uitbreidingsplan op de proppen. Raadslid Jan Hofkamp weet dat hier ook een stuk grond bij zit, waar vroeger het huis van ‘Golden Annegie’ stond. Volgens de verhalen zou Golden Annegie het einde van de oorlog niet hebben meegemaakt. Het huis is afgebroken en de grond is in het bezit van Ida Sturing. Jan Hofkamp wil koste wat ‘t kost proberen dit in handen te krijgen en de schat te vinden vóór men erop gaat bouwen. Hij vraagt hulp aan oud ijzerhandelaar Dorus Dalstra en zijn vrouw Annie. Die raden hem aan met een wichelroede de schat op te sporen. Hierop wordt wichelroedeloper Erik Dikbos ingeschakeld, waarna de zoektocht naar de schat van Golden Annegie kan beginnen….

Spelers:

Jan Hofkamp, boer en raadslid - Anton Grotentraast, Janny, zijn vrouw - Rikie Noordkamp, Marieke, hun dochter - Sonja Dellink, Ida Sturing, erfgenaam Golden Annegie - Gerda Grotentraast, Eddy Sturing, haar zoon - Mathijs Wagenmans, Dorus Dalstra, oudijzerhandelaar - Jan Niemeyer, Annie, zijn vrouw - Giny Morrenhof, Jannes van Gieten, postbode - Marco Wonink, Evert Dikbos - Gerard Willemsen, Regie: Gerard Willemsen, souffleur: Bianca Tielbeke


Openluchtspektakel volle bak en groot succes!!!!

(04/07/18) Het openluchtspektakel in Wesepe was met 2 uitverkochte uitvoeringen en prachtig weer een groot succes!. We willen alle bezoekers, vrijwilligers, buurtbewoners, spelers en speelsters hartelijk bedanken voor "Doar zit Muziek in" die we samen met Jong Wesepe hebben georganiseerd.


Kijk voor meer foto's op: www.openluchtspektakelwesepe.nl.


Openluchtspektakel Wesepe op 30 juni en 1 juli

Op zaterdagavond 3o juni en zondamiddag 1 juli is het dan zover: het openluchtspektakel in Wesepe 'Doar zit muziek in'. Samen met Jong Wesepe houden we een prachtig openluchtspel op het dorpsplein in Wesepe.

Kaarten kunt u kopen via de site: www.openluchtspektakelwesepe.nl.

KOOP SNEL UW KAARTEN WANT VOL = VOL (stand zaterdag 23 juni 18.00 uur: Zaterdag = 71% verkocht / Zondag = 62% verkocht).